Visie & Missie

PBS Vastgoed onderscheidt zich als advies- en managementbureau voor de bouw en vastgoedsector door praktische oplossingen te bieden passend in de strategische ambities van haar opdrachtgevers. 

Visie
Succesvolle organisaties spelen adequaat in op veranderingen in hun omgeving. Ze slagen daarin, omdat ze zich heel bewust zijn van hun eigen kunnen, van hun rol en positie in hun markten en de maatschappij. 
 
Missie
PBS Vastgoed streeft er continu naar om, door bundeling van de aanwezige specifieke kennis en competenties, vernieuwende en duurzame oplossingen te bieden voor bouw-, huisvestings- en vastgoedopgaven.

“Strategisch in denken, praktisch in oplossingen”


Door samen met onze klanten onze adviezen efficiënt te vertalen in praktische oplossingen, leveren wij een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de strategische doelstellingen van onze klanten. Betrokkenheid is hierbij het sleutelwoord; betrokkenheid bij onze klanten, projecten, leveranciers en onze mensen. Daarbij zijn onafhankelijkheid en integriteit vanzelfsprekende waarden.

Samenwerkingsverbanden
Wij willen graag één aanspreekpunt zijn voor al uw bouw-, huisvestings- en vastgoedopgaven, echter we blijven specialist, persoonlijk en toegankelijk. Om u met onze oplossingen zo breed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met complementaire specialisten die onafhankelijk zijn en dezelfde kernwaarden nastreven als wij. Over onze samenwerkingsverbanden zijn wij dan ook altijd volledig transparant.