Garantiebeheer

Garantiebeheer

Hebt u nieuw vastgoed? Hoe bewaakt u aflopende garantietermijnen?

Controleer uw vastgoed voor het aflopen van de garantietermijnen

Géén onnodige kosten met het garantiebeheer van PBS Vastgoed

Na een verbouwing of bij nieuwbouw hebt u garantie op verschillende bouwkundige en installatieonderdelen variërend van 1 tot 10 jaar. In de praktijk komt het vaak voor dat bij gebreken de garantietermijn net is verlopen of dat er gebreken voor rekening van de opdrachtgever hersteld worden terwijl deze nog onder de garantie vallen. Zonde van het geld.
Met de garantiebeheer van PBS Vastgoed gaat u dit niet gebeuren. Voor uw nieuwe vastgoed maken wij een garantieplan op waarin wij, op basis van de contrastukken, alle bouwdelen opnemen die onder de garantieregeling vallen. Vervolgens maken wij een planning van alle bouw- en installatieonderdelen en het moment dat de garantie komt te vervallen.

In de maand voor het verstrijken van elke garantie inspecteren wij de betreffende bouw- en installatieonderdelen op gebreken die onder de garantie vallen. Mocht u zelf voor het aflopen van de garantietermijn, gebreken constateren, dan beoordelen wij of deze gebreken onder de garantieregeling vallen.

Om u maximaal te ontzorgen nemen wij de communicatie met de aannemer of installateur over. Wij melden namens u de klachten, bespreken met de aannemer c.q. installateur de herstelmogelijkheden en controleren de herstelwerkzaamheden.

Hebt u nieuw vastgoed en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden neemt u dan contact met ons op.